πρόβλημα στο κατέβασμα !

Για να έχετε πρόσβαση στον κατάλογο πρέπει να συνδεθείτε αφού εγγραφείτε δωρεάν.

πρόβλημα στο κατέβασμα !

Δημοσίευσηαπό vfilip » 26 Αύγ 2009, 07:05

επειδή υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο pirate bay όπου φιλοξενούμαι τους trackers μας πολύ πιθανό να αντιμετωπίσετε κάποιο πρόλημα στο κατέβασμα των αρχείων . Σαν 1η λύση ξαναφορτώστε τα αρχεία που θέλετε να κατεβάσετε στο πρόγραμμα- πελάτη torrent που χρησιμοποιείτε και παρατηρήστε αν αρχίζει το κατέβασμα .
Διαφορετικά ενημερώστε μας .
To paterikoslogos.com διαθέτει πλήθος ομιλιών σε torrents αρχεία για άμεσο κατέβασμα ! Για να 'εχετε πρόσβαση στο κάτάλογο πρέπει να εγγραφείτε . Η εγγραφή είναι ΔΩΡΕΑΝ
Άβαταρ μέλους
vfilip
Site Admin

Δημοσ.: 119
Εγγραφη: 10 Μαρ 2009, 15:43
Ονομα: Βαγγέλης
Λίγα λόγια για τον εαυτό σας: έχοντας μαζέψει από άλλα αδέλφια πολύ πνευματικό υλικό πήρα την απόφαση να το μοιραστώ μαζί σας
πόσες ομιλίες ακούτε την εβδομάδα ?: 5
Ποιός είναι ο αγαπημένος σας ιεροκήρυκας ?: γέρ. Εφραίμ σκήτη Αγίου Ανδρέα,
Κατάσταση: έγγαμος λαικός,
Πόλη κατοικίας: Ηράκλειο Κρήτης

Re: πρόβλημα στο κατέβασμα !

Δημοσίευσηαπό byzantio » 20 Σεπ 2009, 17:03

Κατ. αρχήν ξεκινώντας να γράφω την γνώμη μου για τα διάφορα προβλήματα που υπάρχουν στο ανέβασμα/κατέβασμα με τα torrent αρχεία και προγράμματα θέλω πρώτα απ΄όλα, να ευχαριστήσω θερμά τον άνθρωπο που είναι πίσω από την σελίδα που μας φιλοξενεί, και με τόσο κόπο, χρόνο και έξοδα, μας προσφέρει τον χώρο, τα τόσα πολύτιμα και σπάνια αρχεία, έναν ολόκληρο ορθόδοξο θησαυρό, αλλά και χωρίς να φοβάται το ρίσκο, την δυνατότητα έκφρασης απόψεων αφού η σελίδα που δημιούργησε είναι και ένα ορθόδοξο φόρουμ ανταλλαγής απόψεων.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω για την προσφορά τους όλα τα μέλη που ανεβάζουν με πολύ κόπο, με φορτωμένα νυχθημερόν πάρα αρχεία σε torrent προγράμματα, και με πολύ μεράκι - μπορείτε απλώς να κοιτάξετε μερικές καταπληκτικές περιγραφές για να καταλάβετε τι εννοώ.

~~~~~~~~~
Στο κυρίως θέμα όσον αφορά τα torrents αρχεία και τον τρόπο που αυτά φτάνουν σε εμάς, θα κάνω μια μικρή χρονική ιστορική αναδρομή.

Κάποτε αρκετά χρόνια πριν υπήρχε ένα κυρίως site παγκοσμίως το supernova.org. Ήταν το πρώτο μεγάλο torrent site, το οποίο χρεισημοποιόυσαν και οι Έλληνες κυρίως του εξωτερικού, γιατί εδώ στην Ελλάδα οι συνδέσεις ήταν τις μορφής PSTN με 4kb upload/download, με κορυφαία και πανάκριβη τότε την ISDN με 11-12kb upload/download.
Το πρόβλημα δεν ήταν μόνο το πολύ μικρό upload/download αλλά και το τεράστιο κόστος χρόνου, καθώς η χρέωση ήταν αποκλειστικά με χρονοχρέωση.

Κάποια στιγμή το supernova.org δέχτηκε δικαστική επίθεση και αναγκάστηκε και σιγήσει και να κλείσει.
Είχε όμως ανοίξει μια νέα εποχή στους ανθρώπους για να ανταλλάσσουν αρχεία, που οδήγησε κυρίως Αμερικανούς, Σουηδούς, Γερμανούς, Ισπανούς κ.λ.π να δημιουργήσουν αλλά μικρότερα, "εθνικά" torrents sites.

Κάποια στιγμή και ο ελληνικός καημός της δημιουργίας μιας καθαρά ελληνικής σελίδας (tracker), πραγματοποιήθηκε από Έλληνες κυρίως της διασποράς, επειδή είχαν "μεγάλες" συνδέσεις, λειτούργησε αρκετά "ζεστά" και είχε σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθούν κατόπιν (όσο ανέβαιναν οι ταχύτητες /σύνδεσεις στην Ελλάδα) πολύ περισσότεροι ελληνικοί trackers.

Το πλεονέκτημα της συγκεκριμένης εποχής ήταν ότι δεν μπορούσες να νοικιάσεις χωρίς τεράστια έξοδα, server με τέτοιο bandwidth, ενώ τα torrents sites (trackers), χρησιμοποιούσαν κυρίως το αθροιστικό bandwidth των μελών τους.

Στην αρχή τα αρχεία torrents ήταν λίγα, μικρά, μέχρι 100ΜΒ, και τα προγράμματα που χρησιμοποιούσαμε όπως το uttorent κ.λ.π ήταν απλούστατα.
Άλλο ένα πλεονέκτημα που στήριξε την ύπαρξη των torrent sites ήταν ότι διακινούσαν κυρίως παράνομο υλικό, με αποτέλεσμα να φοβάται κάποιος να το ανεβάσει στον ιδιόκτητο server του με την πιθανότητα να δεχτεί δικαστική δίωξη.

~~~~~~~~~~~~

Σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει σε αρκετά σημεία.

1ον) Μειώθηκαν κατά πολύ σε σχέση με το παρελθόν οι τιμές παραχώρησης μεγάλου αποθηκευτικού χώρου, και μεγάλου bandwidth, από τις server εταιρείες ανά τον κόσμο.
2ον) Δημιουργήθηκαν ανεξάρτητα sites-servers φιλοξενίας αρχείων, όπως το rapidshare, megashare και πολλά άλλα, που έδωσαν την δυνατότητα να φιλοξενούμε εκεί τα αρχεία μας, και να τα κατεβάζει όποιος θέλει, όσες φορές χρειάζεται για όσο χρόνο χρειάζεται (αν ο λογαριασμός είναι premium).
3ον) Πολλά από τα προγράμματα -clients για torrents αγοράστηκαν είτε κρυφά είτε λίγο πιο φανερά, από εταιρείες που μάλλον προσπαθούσαν να σώσουν το τεράστιο χάσιμο κέδρους από την δωρεάν ανταλλαγή αρχείων μεταξύ των χρηστών, με αποτέλεσμα να μην είσαι σίγουρος και να μην εμπιστεύεσαι πλέον το ίδιο το πρόγραμμα που χρησιμοποιούσες αφού πολλές φορές κυκλοφόρησαν φήμες ότι μπορούσε να αποστέλλει χωρίς φυσικά να το γνωρίζεις, τα αρχεία που ανεβο/κατεβάζεις σε συγκεκριμένες αποθήκες δεδομένων, με αποτέλεσμα να κινδυνεύεις με συσσώρευση αποδεικτικών στοιχείων απέναντί σου σε περίπτωση παράνομων αρχείων.
4ον) Πρέπει να φορτώνεις τους client με άπειρα πλέον αρχεία, με αποτέλεσμα αν έχεις με limit upload 70kb, θα μπορείς να δίνεις ελάχιστα kb σε κάθε αρχείο, οπότε αν έχουμε να ανεβάσουμε ένα αρχείο μεγάλο 700 ΜΒ+ να χρειαστεί πάρα πολύς χρόνος για να ολοκληρωθεί.
5ον) Η τοποθέτηση ότι μπορείς να έχεις το upload χωρίς limit και να κατεβάζεις με ότι ταχύτητα θες, δεν ισχύει πρακτικά, γιατί από το φουλ upload "μπουκώνει το download καιμ πολλες φορές δεν μπορείς ούτε μια ιστοσελίδα να ανοίξεις σε λογικό χρόνο.
6ον) Πρέπει να έχεις τον υπολογιστή σου ανοικτό 24 ώρες/24ωρο, με ότι συνεπάγεται αυτό σαν κόστος και 24ωρη ταλαιπωρία.
7ον)Πρέπει να πείσεις και τα υπόλοιπα μέλη να κάνουν το ίδιο. Δηλαδή 24 ώρες το εικοσιτετράωρο ανοιχτό.
Για να γίνει χρειάζεται μια πληθώρα προσπάθειας, και πολλοί λίγοι τελικά μπορούν να κάνουν το ποθούμενο. Από εμπειρία χρονών σε διαχείριση torrent σελίδων (trackers), είναι από τα πιο ψυχοφθόρα πράγματα που υπάρχει, και δημιουργεί φοβερή κούραση και παρεξηγήσεις από την πίεση. Μεταξύ πνευματικών αδελφών δεν νομίζω ότι προσφέρει η πίεση αντίθετα προκαλεί δυσφορία.
8ον) Θέλεις να κατεβάσεις ένα μεγάλο αρχείο και δυστυχώς με 2~ 4kb θα χρειαστείς πάρα πολλές ημέρες, αν έχει συνέχεια ανοιχτό τον υπολογιστή του του ο uploader.

9ον)Θέλει καλές τεχνικές γνώσεις και εμπειρία, για την κατασκευή του torrent αρχείου (.torrent), για καλή χρήση του client, για να βρεις ελέυθερους trackers να ανεβάσεις το αρχέιο κ.λ.π.

Μπορώ να προσθέσω και άλλα, αλλά επειδή σας κούρασα αρκετά να τελειώσω μόνο με προτάσεις που θα βελτιώσουν αυτήν την κούραση και την προσπάθεια που κρύβουν τα torrents.

~~~~~~~~~~
Λύσεις.

1η) Το rapidshare.
α) Ανεβάζεις τα αρχεία τα οποία μένουν για πάντα σχεδόν στην χρήση οποιουδήποτε θελήσει να τα κατεβάσει.*
β) Κατεβάζεις τα αρχεία με 1350 περίπου kb/s.

* τα παραπάνω μπορείς να τα κάνεις με premium λογαριασμό.
Ο premium λογαριασμός στοιχίζει 55€ τον χρόνο με paypal, rapidshare premium

Aν κανείς πει ότι δεν διαθέτει paypal ή δεν θέλει να πληρώσει με κάρτα, υπάρχει και ελληνικός αντιπρόσωπος με επιταγή στην Τράπεζα Πειραιώς, αλλά με αυξημένο κόστος, λόγω 19% ΦΠΑ και ένα μικρό ποσοστό κέρδους του Έλληνα μεταπωλητή της rapidshare . http://www.narpax.gr/rapidshare/

Eπίσης όσο περισσότερο ανεβάζεις στο rapidshare τόσο περισσότερους πόντους παίρνεις και κερδίζεις ΜΒ -GB σε ελεύθερο download.
Αν με ρωτήσετε εγώ κάνω το εξής. Μαζευόμαστε 3 αδελφοί, φίλοι συνεργάτες, και με ένα premium λογαριασμό ανεβοκατεβάζουμε και οι τρεις. Εχουμε 60 GB την ημέρα σε download, πράγμα αδύνατον να καλυφτεί από 3 άτομα.Έτσι όμως το κόστος μειώνεται δραματικά σε 18€ σχεδόν ο καθένας.

2η) Λύση είναι ftp server είτε του site εδώ ή αν κάποιος άλλος προσφερθεί, με τεχνικές γνώσεις, με μειονέκτημα το κόστος του server και κυρίως το γονάτισμα του bandwidth του server και λιγότερο του αποθηκευτικού χώρου.

Η πρώτη λύση είναι εύκολη για όλους, η δεύτερη μόνο για επιλεγμένους uploaders αφού θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στον server.

Από την μεριά μου μιας και το υποσχέθηκα είμαι διατεθειμένος να βοηθήσω με πολλούς τρόπους, αλλά όχι με την μορφή των torrents αρχείων τα οποία "υπηρέτησα" πολλά χρόνια, και θεωρώ ότι βρίσκονται στην δύση της πορεία τους.
Μακάριοι οἱ πτωχοὶ τῷ πνεύματι͵ ὅτι αὐτῶν ἐστιν ἡ βασιλεία τῶν οὐρανῶν
byzantio

Δημοσ.: 75
Εγγραφη: 22 Μαρ 2009, 14:44
Ονομα: Σπύρος
Λίγα λόγια για τον εαυτό σας: Χωρίς λόγια!
Ποιός είναι ο αγαπημένος σας ιεροκήρυκας ?: γερ. Εφραίμ πρώην Φιλοθείτης ,
Πόλη κατοικίας: Νίκαια

Δημοσίευσηαπό vfilip » 20 Σεπ 2009, 19:21

byzantio έγραψε:Λύσεις.

1η) Το rapidshare.
α) Ανεβάζεις τα αρχεία τα οποία μένουν για πάντα σχεδόν στην χρήση οποιουδήποτε θελήσει να τα κατεβάσει.*
β) Κατεβάζεις τα αρχεία με 1350 περίπου kb/s.

* τα παραπάνω μπορείς να τα κάνεις με premium λογαριασμό.
Ο premium λογαριασμός στοιχίζει 55€ τον χρόνο με paypal, rapidshare premium

Aν κανείς πει ότι δεν διαθέτει paypal ή δεν θέλει να πληρώσει με κάρτα, υπάρχει και ελληνικός αντιπρόσωπος με επιταγή στην Τράπεζα Πειραιώς, αλλά με αυξημένο κόστος, λόγω 19% ΦΠΑ και ένα μικρό ποσοστό κέρδους του Έλληνα μεταπωλητή της rapidshare . http://www.narpax.gr/rapidshare/

Eπίσης όσο περισσότερο ανεβάζεις στο rapidshare τόσο περισσότερους πόντους παίρνεις και κερδίζεις ΜΒ -GB σε ελεύθερο download.
Αν με ρωτήσετε εγώ κάνω το εξής. Μαζευόμαστε 3 αδελφοί, φίλοι συνεργάτες, και με ένα premium λογαριασμό ανεβοκατεβάζουμε και οι τρεις. Εχουμε 60 GB την ημέρα σε download, πράγμα αδύνατον να καλυφτεί από 3 άτομα.Έτσι όμως το κόστος μειώνεται δραματικά σε 18€ σχεδόν ο καθένας.

2η) Λύση είναι ftp server είτε του site εδώ ή αν κάποιος άλλος προσφερθεί, με τεχνικές γνώσεις, με μειονέκτημα το κόστος του server και κυρίως το γονάτισμα του bandwidth του server και λιγότερο του αποθηκευτικού χώρου.

Η πρώτη λύση είναι εύκολη για όλους, η δεύτερη μόνο για επιλεγμένους uploaders αφού θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στον server.

Από την μεριά μου μιας και το υποσχέθηκα είμαι διατεθειμένος να βοηθήσω με πολλούς τρόπους, αλλά όχι με την μορφή των torrents αρχείων τα οποία "υπηρέτησα" πολλά χρόνια, και θεωρώ ότι βρίσκονται στην δύση της πορεία τους.

Μιλάμε για πάρα πολλή δουλειά !! δεν είναι μόνο το ftp είναι η αλλαγή ονομάτων από ελληνικά σε αγγλικά και η συσχέτιση κάθε αρχείου με μια σελίδα σε αυτό το σαιτ . Ποιός είναι διατιθεμένος να κάτσει να κάνει παρόμοια δουλειά ?
"Ο θερισμός πολύς αλλά οι εργάτες ολίγοι" , όπως λέει και το ευαγγέλιο .
Αυτή είναι μια πικρή πραγματικότητα .
ενώ τα torrents βολεύουν από πολλές μεριές - είναι 2 min υπόθεση . το forum επίσης βολεύει διότι μπορεί ο καθένας να ανεβάσει ότι θέλει διαθέτοντας λίγο από την σύνδεση του και τον υπολογιστή . Είναι η φιλοσοφία των torrents τέτοια !
επομένως εγω επιμένω σε αυτή την υλοποίηση .
Τώρα όποιος έχει όρεξη να κάνει ftp αν θέλει να του δώσω username kai password να τα κάνει ftp μόνος του και να κάνει ένα post για την συσχέτιση κάθε αρχείου με μια σελίδα . πρέπει επίσης να κάνει αλλαγή ονομάτων από ελληνικά σε αγγλικά .Οπωσδήποτε άμα το ανεβάσεις με Ftp στο netflix.gr μετά θά έχει πολύ πιο γρήγορο download από ότι με τορρεντ . Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό ! Εγώ , αν υπάρξει διάθεση από κάποιο μέλος και αρχίσει και ανεβάζει ποσότητα , μπορώ να γυρίσω το web hosting σε unlimited bandwidth και unlimited disk space με 15 ευρώ το μήνα ! , ενώ τώρα πληρώνω 60 ευρώ το μήνα με το να διαθέτω 2 ADSL + web hosting και να διαθέτω τα αρχεία μου με 200 kbyte/sec maximum !
εγώ προσωπικά δεν έχω πρόβλημα ούτε με το rapidshare παρόλο ότι προσωπικώς δε μου αρέσει διότι υπάρχει το όριο των 100 mbytes για αυτόν που ανεβάζει και πρέπει να πληρώνεις για να κατεβάζεις για να αποφύγεις τους περιορισμούς που έχει ! Επίσης από ότι ξέρω για το rapidshare αν 1 αρχείο μείνει αζήτητο για 90 ημέρες τότε αυτόματα διαγράφεται .
Ολα είναι δεκτά από μέρους μου και ευπρόσδεκτα ,αρκεί να διαδίδετε ο Λόγος του Θεού , και όπως μας διαβεβαίωσε και ο ίδιος ο Χριστός κανενός ο κόπος δεν θα πάει χαμένος .
To paterikoslogos.com διαθέτει πλήθος ομιλιών σε torrents αρχεία για άμεσο κατέβασμα ! Για να 'εχετε πρόσβαση στο κάτάλογο πρέπει να εγγραφείτε . Η εγγραφή είναι ΔΩΡΕΑΝ
Άβαταρ μέλους
vfilip
Site Admin

Δημοσ.: 119
Εγγραφη: 10 Μαρ 2009, 15:43
Ονομα: Βαγγέλης
Λίγα λόγια για τον εαυτό σας: έχοντας μαζέψει από άλλα αδέλφια πολύ πνευματικό υλικό πήρα την απόφαση να το μοιραστώ μαζί σας
Ποιός είναι ο αγαπημένος σας ιεροκήρυκας ?: γέρ. Εφραίμ σκήτη Αγίου Ανδρέα,
Πόλη κατοικίας: Ηράκλειο Κρήτης

Δημοσίευσηαπό byzantio » 21 Σεπ 2009, 20:34

vfilip έγραψε:Μιλάμε για πάρα πολλή δουλειά !! δεν είναι μόνο το ftp είναι η αλλαγή ονομάτων από ελληνικά σε αγγλικά και η συσχέτιση κάθε αρχείου με μια σελίδα σε αυτό το σαιτ . Ποιός είναι διατιθεμένος να κάτσει να κάνει παρόμοια δουλειά ?
"Ο θερισμός πολύς αλλά οι εργάτες ολίγοι" , όπως λέει και το ευαγγέλιο .
Αυτή είναι μια πικρή πραγματικότητα .

Έχεις δίκιο να αισθάνεσαι έτσι, όταν με τόσους κόπους και χρόνο και έξοδα διατηρείς την σελίδα, και τα αρχεία.
Ο λόγος που γράφω εδώ είναι αναξίως μεν να προστεθώ στους "εργάτες" με την βοήθεια του Θεού.
Έχω φτιάξει ένα script εδώ και χρόνια που μετατρέπει αυτόματα σε ένα φάκελο τα ονόματα σε greeklish, πεζά ή κεφαλαία και αντίστροφα, οπότε αυτό γίνεται πιο "απαλό".

vfilip έγραψε: Επίσης από ότι ξέρω για το rapidshare αν 1 αρχείο μείνει αζήτητο για 90 ημέρες τότε αυτόματα διαγράφεται.

Αυτό ισχύει για απλό λογαριασμό. Στον premium δεν σβήνονται.

Η λύση του ftp είναι η καλύτερη που υπάρχει, αλλά βαρύνει εσένα οικονομικά. Μπορώ να φτιάξω το ftp και να ανεβάσω αρκετά gb σ΄ αυτό, αν και το unlimited σε χώρο σε πολλούς server τελικά έχει limit.
byzantio

Re: πρόβλημα στο κατέβασμα ! Παρατηρήσεις - Προτάσεις

Δημοσίευσηαπό Salas » 26 Σεπ 2009, 22:29

Χαιρετώ τους αδελφούς Βαγγέλη και Σπύρο. Δεν είχα πάρει είδηση ότι γίνεται συζήτηση εδώ, είχα πάντως την πρόθεση να απαντήσω στον καθένα ξεχωριστά, άργησα, να με συγχωρείτε.
Διάβασα με προσοχή την αναλυτική περιγραφή που έκανε ο Σπύρος για τα torrent αρχεία και συμφωνώ απόλυτα ότι υπάρχει πρόβλημα.
Θα παραθέσω και εγώ κάποια πράγματα που έχω αντιληφθεί στην πορεία από τότε που συμμετέχω σ’ αυτό το φόρουμ, και με την σειρά μου να ευχαριστήσω και εγώ θερμά τον Βαγγέλη, για την δυνατότητα που μας δίνει για αυτή την συμμετοχή.
Παρατηρώ λοιπόν τα εξής:
Πολλοί αδελφοί που θέλουν να κατεβάσουν, δυσκολεύονται λόγω απειρίας τους με την λειτουργία των torrents (και φυσικό είναι, δεν ασχολούνται οι περισσότεροι). Θα προτιμούσαν με ένα κλικ να κατέβαινε το αρχείο.
Ίσως θα βοηθούσε, εάν με την εγγραφή του ο χρήστης, με ένα κλικ να κατέβαζε μέσω του site και το πρόγραμμα u-torrent, αλλά και τις οδηγίες βήμα-βήμα με εικόνες για το πώς θα το χρησιμοποιήσει.
Υπάρχουν αδελφοί που επισκέπτονται το site αλλά δεν καταλαβαίνουν ότι υπάρχει κατάλογος με ομιλίες, πέρα από αυτές που βρίσκονται στα πρόσφατα θέματα.
Πρόσφατη ανακοίνωση Πρόσφατο θέμα
κατάλογος του netflix.gr σε torrents

Παραθέτω μήνυμα αδελφού που ρωτάει για ομιλητή που υπάρχει στον κατάλογο των torrents.
ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΔΕΛΦΕ ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ SITE ή ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΥΛΛΕΞΩ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ π.ΕΦΡΑΙΜ ΠΑΝΑΟΥΣΗ;;
Και 2ο μήνυμα που ρωτάει για να τις κατεβάσει απευθείας από άλλο site
ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΔΕΛΦΕ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΕΣΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, ΒΡΗΚΑ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ
ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΟΥ ΥΠΕΔΕΙΞΕΣ.
ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΑΠ' ΈΥΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ
ΟΜΙΛΗΤΗ ΘΑ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΣ ...

Κάνω την πρόταση στον Βαγγέλη, στην κεντρική σελίδα να μπει ένας κατάλογος με ομιλητές και θέματα που υπάρχουν στον κατάλογο με τα torrents αρχεία.

Πάντως καταλαβαίνω ότι το κατέβασμα με την διαδικασία των torrents απαιτεί να βοηθάνε πολλοί στο seeding για να κατεβαίνουν κάπως φυσιολογικά τα αρχεία. Αυτό όμως δεν γίνεται (ίσως φταίει η ζήτηση, ίσως και οι αδελφοί να μην το γνωρίζουν), οπότε η κατάσταση είναι απελπιστική για το κατέβασμα μεγάλων αρχείων.
Αυτό τελικά σημαίνει ότι δεν υπάρχει συμμετοχή στο κατέβασμα αλλά προπάντων και στο ανέβασμα.

Να δούμε την περίπτωση του ftp;
Είμαι και εγώ διατεθειμένος να βοηθήσω, όπως δηλώνει και ο Σπύρος, και χαίρομαι γι’ αυτό, θα χρειαστώ όμως τεχνικές οδηγίες, γιατί δεν γνωρίζω και πολλά από ftp.
Salas

Δημοσ.: 403
Εγγραφη: 03 Μάιος 2009, 17:50
Ονομα: Αβραάμ
Λίγα λόγια για τον εαυτό σας: Θέλω να μοιραστώ μαζί σας το κυριακάτικο κήρυγμα του γέροντα επισκόπου Αυγουστίνου. Είμαι λαϊκός
Ποιός είναι ο αγαπημένος σας ιεροκήρυκας ?: επ. Αυγουστίνος Καντιώτης ,
Πόλη κατοικίας: Κατερίνη

Δημοσίευσηαπό byzantio » 27 Σεπ 2009, 20:21

Αβραάμ τελικά ο άνθρωπος που μας φιλοξενεί στην ψυχωφέλιμη σελίδα μπήκε στην διαδικασία, πρώτα απ΄όλα να πληρώσει έξτρα για unlimited ftp χώρο.
Οπότε ανέλαβα το ftp και ήδη θα είχαμε αρκετά δοκιμαστικά αρχεία από το ftp, αλλά πράγματι το πρόβλημα που γράφει παραπάνω ο Βαγγέλης, για την μετατροπή των Ελληνικών σε greeklish είναι μονόδρομος για κάθε ftp, με κόλλησε λίγο γιατί είχα 5 script αρχεία μερικά χρόνια έτοιμα, και συνειδητοποίησα ότι και τα 5 script που είχα ήταν για μετατροπή από greeklish σε ελληνικά, είτε πεζά είτε κεφαλαία.
Δυστυχώς ή πρέπει να τα κάνω ένα-ένα, ή να προσπαθήσω να φτιάξω ένα script αλλά θέλει πολύ δουλειά.
Τα υπόλοιπα είναι εύκολα. Ίσως σε 1-2 ημέρες ανεβάσω κάποια αρχεία να κάνουμε και δοκιμή.
Αν όλα πάνε καλά μπορείς να ανεβάζεις στο ftp τα αρχεία σου, μόνο για όλους το λέμε, να ονοματίζετε τα αρχεία σε greeklish.
Ούτε σε εμένα αρέσει αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος.
Με την βοήθεια του Θεού σε λίγο χρόνο αυτό το πρόβλημα που δημιουργήται στους αδελφούς με τα torrents, θα τελειώσει, καθώς επίσης θα τελειώσει και το πρόβλημα του να κρατάτε επί 24ώρου φορτωμένα τα αρχεία σας στους υπολογιστές σας.
byzantio

Επιστροφή στην Ομιλίες - βυζαντινή μουσική - βιβλία

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

-gr